fredag 3 augusti 2007

Vilken sommar

Idag har jag gjort en jätteladdning med bilder från den gångna månaden. Vad det har hänt grejer och vi har träffat ett gäng med goda vänner och familj. Trots det svala vädret har vi haft många ute dagar med renovering, tid med barnen, god mat och kul aktiviteter, men en hel del svala bad. Idag på väderprognosen visade det sig att det fina vädret är på väg, skönt att Stefan och jag har en hel del föräldralediga dagar kvar.
Barnen är så underbara med alla ny upptåg och upplevelser med dem som gör vardagarna till guldkantad tillvaro. Vi mår bra och har en skön tillvaro, vi njuter av livet tillsammans.

Vi önskar att vi kommit till Blidö i sommar och träffat Mia, Bill och Axel. Det är fler paersoner och platser vi velat träffa och se, men sommaren är ju inte slut ännu.
Ett stort glädjeämne är att vi fick till en Sandhamnshälsning till Ann och Glenn som gick och gifte sig i Finland, önskar er två allt det bästa.

Bloggningen fortsätter så vi ses...

1 kommentar:

Powell Family sa...

Ahhh vad manga fina bilder ni har lagt in. Later som att ni haft en harlig sommar. Det var synd att vi inte hann med att ses nanting men vi far absolut rakna med nasta sommar - da far ni komma till Blido och vi till Sandhamn ocksa. Ha det super sa hors vi snart igen. STORA KRAMAR!!!